نهال انجیر جایا

نهال انجیر جایا

 

خرید نهال انجیر زرد✔

نهال انجیر زرد یکی دیگر از ارقام انجیر ها می باشد همانگونه که میدانید نهال انجیر طرفدار بسیارزیادی دارد و دلیل این پرطرفدار بودن میوه انجیر است زیرا خواهان زیادی دارد و در نتیجه سود اقتصادی بالایی نصیب باغدارمی کند.انجیر مصارف زیادی دارد این میوه ارزشمند را هم می توان بلافاصله بعد از چیده شدن بصورت تازه خوری استفاده کرد و هم می توان خشک کرد ، در صورتیکه انجیر را خشک کنید می توان آن را در دسته آجیل ها نیز قرارداد و که به یک میوه خشک بسیار مناسب برای پذیرایی مهمانی هایتان می باشد.

 

خرید نهال انجیر سیاه❤

نهال انجیر سیاه یکی دیگر از نهال های پرفروش می باشد زیرا میوه انجیر بدلیل طعم لذت بخش و خواص بسیاری که برای بدن دارد پرطرفدار می باشد. نهال های انجیر ارقام مختلفی دارند و هرکدام ویژگی های خاصی را دارا می باشند، هر یک از این ارقام برای کاشت و پرورش به عوامل و مراقبت های خاصی نیاز دارد میوه انجیر یک میوه مفید می باشد و می توان آن را بصورت تازه خوری یا خشک شده استفاده کرد علاوه بر این می توان در تهیه مربا نیز استفاده نمود.

 

خرید نهال انجیر گلابی

خرید نهال انجیر گلابی ، بخاطر کارکرد و محصول متفاوت درخت انجیر گلابی، مورد توجه خاص باغداران می باشد. همانطور که مشخص است این نهال، انجیر های گلابی شکل یا قطره ای مانند به بار می آورد. اما باید گفت گلدهی در سه فصل و باردهی مرتب، این رقم را به طور ویژه ای متفاوت می کند. نهال انجیر گلابی؛ با توان تولید بالا، محصولی بازار پسند با طعمی شیرین و قابلیت انتقال راحت به بار می آورد. رنگ پوست انجیرها در ابتدا سبز بوده و با رسیدن، هاله ای قهوه ای روی قسمت پایینی میوه می نشیند.  به طوری که برخی از نمونه های انجیر گلابی را رنگ قهوه ای یا بنفش پوشانده است.

 

خرید نهال انجیر گوجه ای

خرید نهال انجیر گوجه ای ، درخت انجیر؛ یکی از بلندترین درختان است که آب‌ و هوای گرم و بارانی را دوست دارد. این درخت، زادگاهی مدیترانه ای دارد و معمولاً در هوای سرد دوام نمی‌آورد. برگ‌های این درخت پهن، کرک‌دار و دارای شیارهای عمیق هستند. این درخت خزان پذیر است، به این معنی که پس از شروع فصل پاییز، برگ‌های آن شروع به زرد شدن می‌کنند و در نهایت می‌ریزند.

ریشه درختان انجیر معمولاً عمق زیادی ندارند، بااین‌حال بعضی ‌اوقات ریشه آن‌ها به طرز عجیبی عمیق می‌شود. میوه درخت انجیر روی شاخه آن ساخته می‌شود.

 

خرید نهال انجیر استهبان

نهال انجیر دیم استهبان  از ارقام پیوندی می باشد و از ترکیب دو نهال متفاوت به وجود می آید. یک سال برای به ثمر رسیدن میوه نهال انجیر دیم استهبان، کافی می باشد و پس از طی شدن این زمان، شما شاهد رشد میوه ای بسیار خوش طعم به نام انجیر دیم استهبان خواهید بود.نوع خاصی از  نهال انجیر دیم استهبان،  نسبت به سرما مقاوم بوده و این مقاومت سبب می شود که طول آن نسبت به نمونه های دیگر کمتر باشد. در سال اول، این محصول به بارآوری می رسد و بهتر می تواند رشد را تجربه کند.  انجیر دیم استهبان،  مناسب ترین نهال برای احداث باغ انجیر می باشد. 

 

آشنایی با درخت انجیر

درخت انجیر؛ از آنجایی که نسبتاً پربار است و در شرایط سخت رشد می کند، معمولاً انتخاب خوبی برای نگهداری و رشد در باغ است. در این مقاله تمام نکاتی که برای کاشت درخت انجیر باید داشته باشید را جمع آوری کرده ایم.

درخت انجیر؛ یکی از بلندترین درختانی است که هوای گرم و بارانی را دوست دارد. این درخت بومی مدیترانه است و معمولاً در هوای سرد زنده نمی ماند. برگ های این درخت پهن، کرک دار و دارای شیارهای عمیق است. این درخت خزان کننده است، یعنی پس از شروع فصل پاییز، برگ های آن شروع به زرد شدن کرده و در نهایت می ریزند.

ریشه درختان انجیر معمولاً خیلی عمیق نیست، با این حال گاهی اوقات ریشه آنها به طرز عجیبی عمیق می شود. میوه درخت انجیر روی شاخه آن درست می شود.

انواع روش های کاشت درخت انجیر

به طور کلی دو روش برای تکثیر و کاشت درختان انجیر وجود دارد

روش جنسی

روش غیرجنسی

زمانی می توانید از روش جنسی استفاده کنید که دانه های داخل میوه به اندازه ای بزرگ باشد که زیر دندان مشخص شود. در این صورت می توان با کاشت بذر درخت انجیر را کاشت و پرورش داد. روش غیرجنسی نیز به سه روش پیوند زدن، شانه گذاشتن، کوبیدن و بریدن انجام می شود. 

کاشت درخت انجیر با قلمه

قلمه ها به دو روش مستقیم و با کاشت نهال خزانه انجام می شود. در روش مستقیم باید سوراخی به عمق یک و نیم متر و عرض هفتاد سانتی متر ایجاد کنید و قلمه را در آن بکارید. دقت کنید که قلمه ها باید حدود سه سانتی متر و طول حدود هفتاد سانتی متر انتخاب شوند. سوراخ هایی که برای کاشت ایجاد می کنند باید حدود 10 متر از هم فاصله داشته باشند تا مانع رشد نشوند.

در روش قلمه خزانه، قلمه های 20 تا 30 سانتی متری را از درختان 2 تا 4 ساله جدا کرده و مانند قلمه های مستقیم کاشت می کنند. حدود یک سال بعد بهترین نهال ها را انتخاب کرده و به مکان های اصلی منتقل می کنند.

کاشت نهال انجیر به روش پاجوش

این روش کاشت درخت انجیر; در زمستان بهتر عمل می کند. وقتی زمان مناسب است، پاجوش را در سوراخ هایی که از قبل آماده کرده اید بکارید. برای کاشت باید یک گودال دو متری ایجاد کنید سپس یک و نیم متر از آن را با خاک پر کنید و شاخه را در آن بکارید. این به نهال انجیر کمک می کند تا به راحتی ریشه های خود را در خاک مستقر کند.

کاشت درخت انجیر با گذاشتن شاخه

این روش شبیه پاجوش است با این تفاوت که شاخه از درخت جدا نمی شود و به همین ترتیب به زیر خاک خم شده و هدایت می شود. با گذشت زمان، شاخه ریشه می گیرد و به یک درخت جدید تبدیل می شود.

فاصله کاشت

فاصله کاشت انجیر بارانی 10*10 متر می باشد. عمق چاله ها باید از 1 تا 1.5 متر و عرض آن حدود 70 متر باشد. قلمه ها باید هفتاد تا نود سانتی متر با قطر حدود 3 سانتی متر باشد.

برای کاشت نهال انجیر نکات زیر را رعایت کنید:

نهال های بارانی نیاز به محافظت در برابر سرما، آفات، موش ها و گرمای شدید دارند.

در فصل رشد نهال به شکل مایع کود دهی کنید.

بیش از حد کود ندهید.

میوه را زمانی بچینید که انجیر نرم و رسیده باشد.

یک محافظ مناسب برای جلوگیری از حمله پرندگان به درخت ایجاد کنید.

فصل مناسب برای کاشت انجیر

همانطور که می دانید زمان خاصی از سال برای کاشت هر نهال مناسب است و کاشت به موقع آن تاثیر زیادی در رشد و باردهی آن دارد. اوایل اسفند و نیمه اول فروردین بهترین زمان برای کاشت انجیر است. با کاشت نهال در روزهای بارانی می توانید نتیجه بهتری از رشد آن بگیرید.

آیا می توان درخت انجیر را در باغ پرورش داد؟

درخت انجیر؛ بسیار مقاوم است و امکان پرورش آن در باغ وجود دارد. البته این درختان هنگام رشد به فضای بیشتری برای رشد نیاز دارند و از آنجایی که حرکت ممکن است ریشه نهال را خشک کند و از بین ببرد، بهتر است نهال را از ابتدا در یک باغ بزرگ یا فضای باز کاشته شود.

باغبانی و مراقبت از آفات و بیماری های درختان انجیر

هر گیاه یا نهالی به یک مراقب نیاز دارد. از گل های ظریف بهاری گرفته تا درختان تنومند. اگر به درستی از آنها مراقبت نشود، ممکن است به طرق مختلف تحت تأثیر قرار گیرند یا در اثر سرما و گرمای شدید از بین بروند. در ادامه نکات نگهداری درخت انجیر و به اصطلاح گلدانی آن را به شما آموزش می دهیم.

این درخت گرمسیری است و به سرما بسیار حساس است. برگ های قهوه ای یا چروکیده درخت انجیر، تیره شدن یا صاف شدن جوانه و خشک شدن شاخه ها نشانه هایی است که به شما می گوید درخت یخ زده است و نیاز به مراقبت و جابجایی دارد.

نهال های تازه کاشته شده نیاز به حفاظت دارند. باغبان ها معمولاً نهال را با برگ خرما یا جعبه می پوشانند و آن را گرم نگه می دارند.

هرس درختان باید در فصل گرم سال انجام شود. زیرا ایجاد زخم می تواند درخت را به سرما حساس کرده و باعث مرگ آن شود.

کوددهی به موقع و استفاده از آفت کش ها برای کاشت نهال انجیر حیاتی است. اما مراقب باشید در استفاده از کودها و آفت کش ها زیاده روی نکنید.

خاک مناسب برای پرورش نهال انجیر

از آنجایی که درختان انجیر مقاوم هستند، در بیشتر خاک ها رشد می کنند. اما دقت در انتخاب نوع خاک باعث رشد و تکثیر و بهتر شدن آن می شود. خاک های زمین های لیموترش گزینه مناسبی برای کاشت نهال انجیر است. دلیل آن این است که شاخه ها و برگ های نهال در این نوع خاک بیشتر است، باردهی تا سه سال به تاخیر می افتد.

نحوه آبیاری نهال و درختان بالغ

مقدار آب مورد نیاز گیاه انجیر با توجه به سن و شرایط آن متفاوت است. درختان و نهال های مسن تر نیاز به آبیاری کمتری دارند. هرچه خاک درخت سنگین تر باشد، به آب کمتری نیاز دارد زیرا آب بیشتری در خود نگه می دارد.

اگر در منطقه کاشت هر 10 روز یک بار 1 سانتی متر باران می بارد، نباید آبیاری کنید. با آبیاری کمکی می توان به رشد بهتر آن کمک کرد. هنگامی که برگ های درخت انجیر زرد و بی حال می شوند، باید درخت را آبیاری کنید.

قلمه درخت انجیر

قبل از یادگیری نحوه قطع درختان انجیر، باید با قوانین انتخاب قلمه آشنا شوید:

درخت مادری که انتخاب می کنید باید سالم، قوی و پربار باشد.

شاخه های 2-3 ساله را برای برش انتخاب کنید.

طول قلمه ها باید حدود 70 سانتی متر باشد.

قطر قلمه ها باید حداقل یک سانتی متر باشد.

شاخه های انتهایی درخت انجیر باید از شاخه های میانی و بالایی درخت باشد.

برای گرفتن قلمه و کاشت نهال انجیر، شاخه را انتخاب کرده و به اندازه مناسب ببرید. حتما از ابزاری برای بریدن استفاده کنید و شاخه را نشکنید. شاخه های بریده شده را تا بهار سال آینده در دمای 0 تا 7 درجه و رطوبت بالا نگهداری کنید. در این شرایط قلمه ریشه دار شده و آماده کاشت است. پس از رسیدن بهار، قلمه ها را در جای مناسب بکارید و از آن مراقبت کنید.

شایع ترین بیماری درخت انجیر

پس از کاشت، درخت ممکن است دچار آفات یا بیماری شود. شایع ترین بیماری ها و آفات درختان انجیر عبارتند از:

بیماری سوختگی

بیماری جذام

سفیدی سطحی

پوسیدگی تاج و ریشه

پوسیدگی تاج و ریشه

سرخرطومی ستاره ای

تیک بزنید

پرواز

هرس 

هنگامی که شاخه های آسیب دیده و بیمار روی درخت دیده می شود، درخت نیاز به هرس دارد. گاهی اوقات هر درختی برای قوی تر و بهتر شدن درخت انجام می شود. با هر درخت، اندازه آن را تقریباً به نصف می برید. بهترین زمان برای هرس در فصل زمستان و زمانی است که درخت در خواب زمستانی است. شاخه هایی که روی شاخه های بارده اصلی رشد می کنند و زاویه کمتر از 45 درجه دارند نیز نیاز به هرس دارند.

انواع کاشت درخت انجیر ایرانی و خارجی شامل کدامند:

درخت انجیر انواع مختلفی دارد. در ادامه نام و طعم این میوه را برای شما گردآوری کرده ایم:

انجیر یزدی:

طعم: شیرین

انجیر اشتبان:

طعم: بسیار شیرین و آبدار

انجیر گلابی:

طعم: شیرین و مجلل

انجیر سه فصل:

طعم: شیرین و آبدار و در 3 فصل میوه می دهد

انجیر کالی میرنا:

طعم: آبکی اما شیرین

انجیر قهوه ای:

طعم: شیرین و آبدار

انجیر سیاه:

طعم: بسیار خوشمزه و آبدار

انجیر آدریاتیک:

طعم: شیرینی کم

انجیر مخملی بنفش:

طعم: شیرین، آبدار و خوشمزه

برخی از خواص و ویتامین های انجیر

انجیر خواص زیادی دارد که از مهمترین آنها می توان به تقویت قوای جنسی و درمان بیماری های دهان و دندان اشاره کرد. این میوه دهان را ضد عفونی کرده و دندان ها را سفید می کند. انجیر میوه ای ضد لاغری است. امسال نهال آماده انتقال به محل اصلی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

تماس تلفنی

تماس از طریق واتساپ

پیج مدیریت

تماس باما

برگشت به منوی تماس ها

پیج مدیریت

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها