خرید نهال انار واندرفول
یکی دیگر از ارقام نهال انار رقم انار واندرفول می باشد که یک رقم خارجی و غیربومی می باشد این نهال طعم بسیار شیرینی دارد و عمر بالای ۱۰۰ سال را می تواند داشته باشد.
این رقم نهال یکی از بازار پسندترین رقم های نهال انار هست که بدلیل عمر اقتصادی بیشتر طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده هست.
خریدنهال انار ساوه
انار ساوه، بهترین رقم برای احداث باغ می باشد زیرا هم کیفیت خیلی خوبی دارد و هم از بازار فروش خوبی برخوردار است،کیفیت خوب در بازار فروش نقش موثری دارد و فروش هر ساله محصول نیز موجب سودآوری می شود البته این رقم به دلیل صادراتی بودن بهره وری اقتصادی بیشتری هم دارد.نهال انار ساوه بعد از کاشت وارد فاز مراقبت می شود و باید به نیاز های اکولوژی آن اهمیت داد تا نهال به ثمر دهی مطلوب برسد.
نهال انار فیروز کوه
خرید نهال انار فیروز کوه کشاورزان روستای محمودآباد در شهرستان فیروزکوه از دیرباز به پرورش انار می پردازند که به لحاظ کوهستانی بودن این منطقه توابع بخش مرکزی استان تهران از انارهای مرغوب و با کیفیت کشور به شمار می آید و بر همین اساس و طبیعت بکر آن هر ساله در فصل پاییز هنگام فصل انار، علاقهمندان و گردشگران زیادی از جای جای استان به سوی خود می کشاند.
خرید نهال انار سیو
کاشت و پرورش یکی از میوههای بهشتی با دانههای یاقوتی، سفید یا تلفیقی و بسیار محبوب در سراسر دنیا، کاشت درخت انار، است. میوه ی درخت انار با عنوان نار نیز شناخته میشود که به دانههای زیبای آن ناردان نیز اطلاق میگردد. انار با نام علمی (Punica granatum) طبقه بندی میشود. رنگ پوست آن هم به صورت قرمز و در برخی موارد سیاه یا تقریباً زرد است.
خرید نهال انار ملس
کاشت نهال انار در ایران سابقه ای طولانی دارد و به دلیل شهرت و آوازه آن خیلی نیاز به معرفی ندارد ، این رقم منحصر به یک گونه نیست بلکه تنوعی از نژاد های مختلف می باشد که هر کدام به لحاظ عملکرد با همدیگر متفاوت می باشند در این میان یکی از ارقام نام آشنای انار که در بین دیگر انواع شناخته شده تر می باشد نهال انار ملس ، است و شهرت بسیار زیادی دارد .
خرید نهال انار سیاه
درخت انار بی دانه یا ژله انار برای کاشت در مناطق معتدل و نیمه سرد مناسب است. این میوه می تواند در هر آب و هوا و هر نوع خاک رشد کند. اما آب بیشتر هنگام استفاده از میوه باعث ترک خوردن آن می شود. انار ممکن است گرمای زیاد را با باد خشک و تا -۱۰ درجه سانتیگراد تحویل دهد. از آنجا که انار به سرعت پوسیده می شود ، باید این میوه به موقع برداشت شود. پاییز فصل برداشت انار بدون دانه است. نهال انار پس از دو تا سه سال به بار می نشیند.ور
خرید نهال انار ساوه
معرفی تخصصی و جامع نهال انار ساوه، که از ارقام شناخته شده ای می باشد چنانچه با روش های اصولی پرورش یابد در سودآوری اقتصادی نقش موثری خواهد داشت. کاشت نهال انار در ایران سابقه ای طولانی دارد و به دلیل شهرت و آوازه آن خیلی نیاز به معرفی ندارد،این رقم منحصر به یک گونه نیست بلکه تنوعی از نژاد های مختلف می باشد که هر کدام به لحاظ عملکرد با همدیگر متفاوت می باشند در این میان یکی از ارقام نام آشنای انار که در بین دیگر انواع شناخته شده تر می باشد نهال انار ساوه، است و شهرت بسیار زیادی دارد.
نهال انار
کاشت و پرورش یکی از میوه های بهشتی با دانه های یاقوتی، سفید یا مخلوط و بسیار محبوب در سراسر جهان کاشت درخت انار است. میوه درخت انار را نار نیز می گویند که به دانه های زیبای آن نیز اطلاق می شود. رنگ پوست آن قرمز و در مواردی سیاه یا به خصوص زرد است. نهال انار در خارج از کشور مانند: ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و … کاشته می شود.
از این رو میوه ای بسیار باکیفیت و جزء 10 میوه برتر دنیا محسوب می شود. شهرستان های ساوه، نی ریز، بجستان، بهشهر، اشرف، ارسنجان، بادرود، شهرضا و کوهدشت بیشترین درختان انار کاشته شده را دارند و در نتیجه بزرگترین تولیدکنندگان این محصول هستند.
کاشت انار؛ قدمت آن در ایران بسیار زیاد است و عمر آن حدود سه هزار سال تخمین زده می شود. گونه های وحشی آن در مناطق مساعد رشد می کنند، اما درختان انار با ارقام پرمحصول حتی در مناطق کویری ایران کاشته می شود.
انواع روش های کاشت نهال انار
چندین روش برای کاشت درختان انار؛ آنها توسط باغبان استفاده می شود. استفاده از بذر یکی از انواع کاشت است که رواج ندارد زیرا به این ترتیب خصوصیات مورد انتظار از پایه گیاه مادری به نهال جدید منتقل نمی شود. روشهای دیگری مانند پاجوش، شاخهگذاری و قلمهگذاری در تولید انبوه انار مؤثرتر است.
نحوه کاشت درخت انار
انتخاب گونه های ترش، رسیده و مقاوم بسیار مهم است و از این دانه های انتخاب شده برای رشد درختان انار استفاده می شود. دانه ها را در اسفند ماه در خزانه می پاشند و با لایه ای از خاک مخلوط با کود حیوانی و ماسه نرم می پوشانند. در مرحله بعد باید تا پاییز هر 12 روز یکبار آبیاری شود. در پایان سال سوم در فصل پاییز نهال انار در زمین اصلی کاشته می شود.
پیوند از طریق پاجوش
روش دیگر کاشت و تکثیر انار پاجوش است. در پایان فصل زمستان باید شاخه های مرغوب درختان انار را از محل اتصال به تنه جدا کرده و همراه با ریشه از خاک خارج کرد. سپس آن را در یک گودال کاشت . از آنجایی که در این روش عملکرد و کیفیت محصول مطلوب نیست و میوه ها دیرتر و در اندازه های کوچک تولید می شوند، کاربرد کمتری دارد. البته اگر باغی دچار سرمازدگی شد و مجبور به احیای آن و کاشت درخت انار باشیم، این روش توصیه می شود.
کاشت از طریق قلمه
این گزینه مقرون به صرفه ترین روش تولید و کاشت انار است. برای این منظور در فصل بهار باید شاخه های 1-2 ساله ای که در کنار درخت یا نزدیک آن رشد کرده و قوی هستند از درخت اصلی جدا کردو در زمین کاشت . البته انتهای دیگر شاخه ها باید خارج از خاک باشد. قلمه های ریشه دار را در پاییز از تنه اصلی جدا کرده و در زمین قرار می دهند و نهال انار را در ماه اسفند در محل اصلی می کارند.
فاصله مناسب برای کاشت درختان انار
با توجه به نتایج تحقیقات متخصصان در این زمینه، بهتر است انارهای ساده را در ابعاد ۳×۴ متر یا ۴×۲.۵ متر بکارید. جهت شمال به جنوب نیز باید برای جهت ردیف ها انتخاب شود. این موضوع ربطی به شکل هندسی و غیرهندسی زمین کاشت ندارد. درختان انار با کمک تراکتور یا نیروی انسانی کاشته می شود.
فصل مناسب برای کاشت نهال انار
طبق توصیه ها بهترین زمان برای کاشت نهال انار اوایل بهار و پس از آخرین یخبندان است.
آیا می توان درخت انار را در باغ پرورش داد؟
در کاشت درختان انار؛ لازم به ذکر است که عمق کمی دارد. می توانید نهال انار را از طریق بذر یا نهال در باغچه منزل خود بکارید. تا زمانی که نهال حساس و کوچک است بهتر است در گلدان نگهداری شود. هنگام کاشت نهال انار باید آن را در عمق مناسب قرار داد و خاک آن را با کود مخلوط کرد.
همچنین امکان کاشت بذر در گلدانی که کف آن سوراخ است نیز وجود دارد. سپس باید در معرض نور خورشید قرار گیرد. به این ترتیب ممکن است دو تا سه سال طول بکشد تا به نهال انار برسد.
باغبانی و مراقبت های لازم از آفات و بیماری های درختان انار
مهمترین آفت این گیاه شته انار است. مبارزه مکانیکی راه مقابله با این آفت است. به این ترتیب تا پایان زمان جفت گیری و تخم ریزی شته ها، شته ها در پای درختان باقی می مانند و سپس حذف می شوند. از آنجایی که درختان انار به سموم شیمیایی حساس هستند و ممکن است دچار ریزش برگ یا شیوع کنه انار شوند، بهتر است از گزینه سموم شیمیایی خودداری شود.
در کاشت درختان انار روندهای زیادی از بیماری ترکیدگی میوه توسط باغداران گزارش شده است. وقوع خشکسالی، آبیاری غیر تخصصی، سرمای زودرس و … انواع بیماری های دیگر را برای این محصول به همراه خواهد داشت. نفوذ قارچ ها، مخمرها و باکتری ها نیز باعث آلودگی و پوسیدگی از داخل می شود.
بیماری دیگر ترشی و پوسیدگی است که با روش هایی مانند پرتودهی با اشعه گاما، گاز متیل بروماید، سمپاشی با قارچ کش قبل از برداشت و یا ضدعفونی انارهای چیده شده با تیابندازول (2 در هزار تکنو) و یا روش گرما درمانی می توان با آن مقابله کرد. با آن پرداخت کنید
خاک مناسب برای کاشت نهال انار
کاشت انار؛ در انواع خاک ها از شنی، رسی تا شوره ای امکان پذیر است. اما عواملی مانند زهکشی مناسب و بافت متوسط خاک رس برای کاشت نهال انار ضروری است. مناسب ترین گزینه خاک با بافت شنی رسی است. بافت لومی و هدایت الکتریکی (EC) کمتر از 2 دسیزیمنس در متر برای کاشت درختان انار توصیه می شود. ریشه درختان انار تا عمق 1.5 متری در خاک نفوذ می کند. در عین حال، قدرت ریشه زایی آن نیز بسیار برآورد شده است. اما حداکثر رشد آنها در خاک از عمق 20 تا 50 سانتی متری تخمین زده می شود.
نحوه آبیاری نهال و درختان بالغ انار
در رده کاشت نهال انار; در نوع آبیاری نهال باید دقت شود. حوضه صید آن باید به اندازه ای باشد که بتواند مقدار مورد نیاز آب را جمع کند. البته نباید به گونه ای باشد که آب به مدت طولانی در اطراف ساقه نهال راکد بماند. این امر باعث ایجاد بیماری در روند کاشت نهال انار می شود. در ابتدا باید نهال انار را به طور مرتب آبیاری کرد تا در محل جدید خود مستقر شود. عوامل موثر بر مدت و میزان آبیاری به شرح زیر است
نیازهای آب
سن نهال
شرایط آب و هوایی منطقه کاشت
کیفیت آب
کیفیت خاک
روش های آبیاری
آبیاری پس از کاشت درختان انار برای دستیابی به عملکرد مطلوب مهم است. میزان بارندگی، نوع خاک، زهکشی آن و … عوامل تعیین کننده هستند. هنگام کاشت انار، مطمئن شوید که این شرایط می تواند محصولات بسیار خشک را تحمل کند. اما تولید میوه به مقدار کمی در خاک نیاز دارد. کاشت انار در خاک شنی نیاز به آب و کود را افزایش می دهد و خاک سنگین با پایه رسی نیاز به آب زیادی ندارد. اگر هوا خشک است و باران نمی بارد، بهتر است ریشه ها را حفظ کنید. آب پاشی در مراحل کاشت نهال انار به هیچ وجه توصیه نمی شود.
قلمه درخت انار
هنگام کاشت نهال انار با استفاده از قلمه، انتخاب قلمه های بلند و محکم به طول بین 40 تا 50 سانتی متر ضروری است. این کار در پایان فصل زمستان و هنگام خواب درخت انجام می شود. ابتدا زمین خزانه را به صورت عمودی شخم می زنند تا فضای لازم برای تکثیر ریشه ایجاد شود. قلمه های فرفری و قلمه های شمعی از انواع قلمه ها هستند.
در روش اول قلمه ها به فاصله 50 سانتی متر بین ردیف ها و 30 سانتی متر روی ردیف ها و در روش پشته ای به صورت اریب و به نسبت 50-20 کاشت می شود. پس از یک سال و به شرط آبیاری مناسب می توان درخت انار را به زمین اصلی منتقل کرد.
نحوه کود دهی درخت انار
در کاشت درختان انار؛ نیتروژن کافی مورد نیاز است. این ماده به رشد شاخه ها، برگ ها و تولید گل کمک می کند. بنابراین استفاده از کود نیتروژن با نسبت 10-10-10 با سولفات آمونیوم توصیه می شود. برای هر نهال تازه کاشته شده 1 یا 2 فنجان در اوایل یا اواخر بهار و همچنین اوایل پاییز بمالید. به صورت دایره و با ایجاد خراش برای ریشه درخت اضافه می شود. استفاده از مالچ ارگانیک مانند پوست خرد شده، بریده های چمن یا یونجه نیز به کنترل علف های هرز و خاک کمک می کند.
یکی از بهترین راه های تقویت درخت انار استفاده از کودهای ترکیبی حیوانی و شیمیایی به نام چالکود است. این امر می تواند کمک زیادی به رشد شاخه های جدید در فصل بهار و همچنین افزایش کیفیت محصول کند.
استفاده از مواد آلی برای تهیه غذا باعث بهبود ساختار خاک، کاهش سطح تبخیر و همچنین جلوگیری از تجمع نمک در سطح خاک می شود. بهتر است مصرف کود، شاخص هایی مانند بافت خاک، درصد کربن آلی و PH را تنظیم کنید. استفاده از کودهای آلی، نیتروژن و فسفر باید به صورت اصولی و در حجم های کنترل شده انجام شود. اگر خاک در معرض مواد غذایی قرار گیرد و یا میزان زیر کشت افزایش یابد، استفاده از کودهای شیمیایی اجتناب ناپذیر خواهد بود.
شایع ترین بیماری و آفات درخت انار
از رایج ترین آفات در کاشت انار می توان به کرم ساقه انار، کرم ریشه انار و کرم گلوگاه انار اشاره کرد. از جمله بیماری هایی که در روند پرورش درختان انار مشکلات زیادی را برای باغداران ایجاد می کند می توان به ترکیدن میوه، ترشی و پوسیدگی انار و … اشاره کرد.
هرس
به طور کلی در کاشت درخت انار دو نوع هرس وجود دارد: هرس فرمی و هرس باروری سالانه. هرس فرم یا جوان از سال پنجم درخت انار شروع می شود. بنابراین هرس در 5 سال اول فرم الزامی است.
هرس باروری در دو نوع هرس خشک و هرس سبز انجام می شود. در هرس خشک حذف شاخه ها و تنه های خشک درختان انار در نظر گرفته می شود. همچنین در ماه های بهمن تا اسفند شاخه های یخ زده قطع می شود. اما هرس سبز را می توان در تمام ماه های رشد در فرآیند کاشت درخت انار به جز تیر و مرداد با حذف شاخه ها و شاخه ها و شاخه های مزاحم انجام داد.
انواع درختان انار ایرانی و خارجی
کاشت درختان انار؛ قبل از انتخاب نوع آن لازم است از شرایط سطح زیر کشت، عوامل اقتصادی، نوع میوه مورد انتظار و … مطلع شده و سپس اقدام به خرید نهال انار نمایید. کیفیت نهال رشد و باروری آن را تعیین می کند. یک نهال با کیفیت بالا فقط در سالهای اول باردهی می تواند هزینه های خرید اضافی خود را جبران کند.
انواع مختلفی از انار وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود
انار شگفت انگیز: اصلاح شده و به صورت نهال انار پیوند زده می شود.
انار پاکوتاه
ابر انار
انار پر
خرچنگ انار
انار چیکو
انار بالگال
انار بدون خار
انار فلش من
انار شاه
انار گرانادا
گرین گرو انار
خانه انار
انار دولکا
انار فنیسا
انار شیرین
انار شیرین یوتا
انار کندری
انار می داند
انار الندی
انار کابل
انار ولودو
پوسته انار پیر
و…
خواص و ویتامین های انار
کاشت درخت انار; این میوه بسیار محبوب است زیرا میوه آن یکی از سالم ترین میوه های روی کره زمین است. این میوه حاوی ترکیبات گیاهی بسیار مفیدی است که در ادامه به معرفی برخی از آنها می پردازیم:
سرشار از مواد مغذی: این میوه از صدها دانه خوراکی حاوی فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی تشکیل شده است. البته مقدار کمی شکر در آن وجود دارد.
خواص دارویی: حاوی مواد خاصی مانند پانیکالاژین و اسید پونیک است که خاصیت دارویی قوی به آن می بخشد.
مبارزه با سرطان: طبق آخرین مقالات منتشر شده، آب انار می تواند به درمان سرطان پروستات و جلوگیری از رشد آن کمک کند. از این رو، خطر را کاهش می دهد. همچنین در مبارزه با سلول های سرطانی در سرطان سینه مفید است.
کاهش فشار خون: مصرف منظم آب انار فشار خون را در کمتر از دو هفته کاهش می دهد.
مبارزه با آرتریت و درد مفاصل: عصاره انار می تواند در درمان آرتروز مفید باشد.
خطر بیماری قلبی: انار می تواند در برابر بیماری قلبی فواید داشته باشد و از کلسترول LDL در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند.
بهبود حافظه: در افراد مسن و بعد از جراحی، مصرف انار می تواند حافظه را بهبود بخشد. همچنین می تواند از آنها در بیماری آلزایمر محافظت کند.
سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی: انار حاوی ویتامین هایی مانند نیاسین، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، C (C)، کا (K)، E (E) و A (A)، الکترولیت هایی مانند سدیم و پتاسیم، مواد معدنی مانند کلسیم است. منیزیم، آهن، منگنز، فسفر و روی نیز وجود دارد.
خرید نهال
با خیال آسوده نهال های موردنیاز خود را خریداری کنید زیرا جایا کالا از خرید نهال تا کاشت و رسیدگی نهال شما را همراهی خواهد کرد تا به نتیجه مطلوب خود برسید و تضمین می کند در صورتیکه به دلیل بی کیفیت بودن نهال به بازدهی نرسید تمام ضرر و زیان ها وارد شده به باغ را جبران کند پس در انتخاب و خرید نهال مرغوب دقت کنید جایا کالا نهال های فراوانی از جمله نهال بادام خوشه ای و گردو فرنور و گردو تو سرخ را نیز پرورش می دهد برای مشاهده ویژگی هرکدام روی نام آن کلیک کنید.