
مقدمه نهال گردو پکان آمریکایی
چه نوع میان وعده ای را ترجیح می دهید؟ برخی از متخصصان ادعا می کنند که آجیل بهترین انتخاب است. از جمله بسیاری از آجیل ها ، اسپند و گردو دارای مکان های منحصر به فرد با مواد مغذی و فواید سلامتی هستند.
هر دو آنها آجیل درختی خوراکی هستند. علی رغم شباهت های مختلف ، تفاوت های کمی با هم دارند. بیایید آنها را کشف کنیم
(نهال گردو پکان ) این نوع گردو رنگ روشنی دارد و شکل بیضی بصورت مرتب دارد. این نوع گردو از نظر غذایی برای بدن خوب هست و برای سلامتی نیاز هست.
در میان دسته ها شاید مهمترین گردو را گردو پکان نام گذاری کرد که به نظرمتخصصین این گردو دارای چربی مفید و مواد غذایی کاملی می باشد.
از گردو پکان می توانیم برای موارد خیلی زیادی استفاده کنیم . درخت این نوع گردو به بلندی بیست الی چهل متر قابل رشد هست.
گردو پکان قطربزرگی حدودا ۲ متر می رسد . یک درخت ۱۰ ساله نوع پکان شاید به ارتفاع ۵ متر نیز برسد.برگ درخت گردو پکان بزرگ بوده و حدود ۴۵ سانتی نیز می رسد .هر برگ درخت گردو پکان ضخامتی حدود دوازده سانتی متر می باشد .
گردو پکان یکی از ارقام خاص دربین ارقام نهال گردو می باشد که طعم میوه آن نیز با همه گردو ها متفاوت هست.
گردو پکان آمریکایی در واقع ریشه در بومی جنوب شرقی آمریکا و مکزیک می باشد ، گردو پکان با مقایسه با دیگر گردو ها ۹۸ درصد این محصول را مغز آن تشکیل داده هست بدلیل آن هست که گردو پکان برخلاف سایر گردو ها دارای دیواره یا پوست سفت و سخت جدا شونده در بین هسته نیست . هسته ی گردو پکان از سایر دسته گردوها چربی تر هست به همین دلیل هیت که بسیار لذیذ و خوشمزه تر می باشد . در ایالت متحده از گردو پکان برای پخت خیلی از کیک ها و نان های خوشمزه مورد استفاده قرار میگیرد . این رقم گردو منابع زیادی از انواع مواد معدنی و ویتامین ها مخصوصا VB، VA ، VE ، فسفر ، کلسیم ، منزیم ، پتاسیم و روی می باشد . گردو پکان آمریکایی ( گردوی گرمسیری ) از دسته گردو هایی هست که احتیاج سرمایی کمتری دارد و در منطقه هایی که گرمسیری یا نیمه گرمسیری می باشند ، دارای رشد و محصول دهی بالایی می باشند و محصول بسیار با کیفیتی می دهد . طبیعت اصلی گردو پکان ، می توان آمریکای شمالی و مرکزی را نام برد . هسته گردو پکان از خوشمزه ترین خشک بارها می باشد که دارای ارزش غذائیی بسیار بالایی می باشد . اسید بالای O اولوئیک در این محصول از خاصیت های ویژه این محصول خوشمزه می باشد . بعضی از انواع گردو پکان آمریکایی ، دارای مقدار زیادی اسید که به بیشتر از دو برابر یک نوع گردو ی عادی می رسد ویا حتی به بالاتر از ۷۵ % نیز می رسد . جهان امروزی پیشرفت کاشت این محصول در جاهایی که مشکل یا محدودیتهایی از جمله محدودیت آب هوایی و جغرافیایی برای کاشت این محصول بسیار مفید وجود نداشته باشد . توجه خیلی از کشاورزان را به خود جلب می کند . ایالت محتده تولید کننده اصلی گردو پکان در جهان می باشد و از نظر تجاری تولید و عرضه این رقم از گردو را در انحصار خود قرار داده هست .
ویژگی های درخت گردو پکان آمریکایی
گل درخت گردوآمریکایی: ارزش زینتی ندارد
میوه درخت گردوآمریکایی: میوه خوراکی قهوه ای مایل به قرمز یا قهوه ای روشن، کشیده و باریک، صاف، به طول۲تا ۴ سانتیمتر و دارای پوست نازک است.
سیستم ریشه درخت گردوآمریکایی:
ریشه استقراری عمیق و ریشه های جانبی سطحی، کشت عمیق به درخت صدمه می زند.
رشد نهال گردو پکان آمریکایی : سال های اول کمتر بار می دهد و طی چند سال دیگر رشد بیشتری می کند.
نیازهای طبیعی درخت گردوآمریکایی:
آب وهوا : گرما را ترجیح می دهد. برای میوه دادن به هوای گرم تابستانی نیاز هست . هوای صحرائی را تحمل می کند .
واریته “Mahan” مناسب نواحی گرم و خشک
واریته ” Nelis” مناسب مناطق ساحلی
واریته ” Select” در شرایط سرد بهترین رشد را می کند .
درخت در۵ سالگی محصول می دهد و هر سال بر میزان میوه دهی آن افزوده می شود.
خاک : لومی و مرطوب و غنی را ترجیح می دهد. نور مستقیم خورشید را می پذیرد.
نگه داری گردو آمریکایی :
هرس درخت گردو آمریکایی : در زمستان یا اوایل بهار هرس خوشه گیری و یا هرس فرم و در صورت نیاز تنک می شود.
تغذیه درخت گردوآمریکایی : هر بهار دادن مقداری کود شیمیایی و در پائیز کود دامی پوسیده مفید است.
آبیاری درخت گردوآمریکایی : در فصول سرد ماهی یک بار آبیاری شود.
نهال گردو پکان آمریکایی در جایا نهال ( جایا کالا )
شرکت جایا نهال با وارد کردن این گردو به کشور بزرگترین فروشنده در کشور می باشد که این رقم را به هر تعداد که مشتریان عزیز سفارش بدهند به آنها با بهترین قیمت ممکن ارسال خواهیم کرد . از آنجا که در کشور ما مناطق گرمسیری زیادی وجود دارد این رقم در کشور ما نیز جایگاه خاصی دارد . ما این نهال را در نهالستان های رویال نهال مهندس رونق و نهالستان آریا نهال مهندس امیرپور تولید و آماده کرده ایم . در طی سالهایی که سفارشات زیادی شده امسال (سال 1400 هجری شمس ) نیز از شهرهای گرمسیری مثل اهواز کرمان اصفهان شیراز بندر عباس قشم خرمشهر و یا حتی از اصفهان نیز بسیار سفارش داده اند و نتیجه مطلوبی از این نهال گرفته اند .
تفاوت های گردو اسپند و گردو
اسپند از جنوب امریکا و مکزیک سرچشمه گرفته و به قرن شانزدهم برمی گردد ، در حالی که گردو ریشه خود را مدیون آسیا و اروپا می داند و به 7000 سال قبل از میلاد باز می گردد. رومی ها گردو را “بلوط سلطنتی مشتری” نامیدند. آیا می دانید کلمه اسپند به معنی مهره ای است که برای سنگ شکسته شدن به سنگ احتیاج دارد ، زیرا انجام آن با دست بسیار سخت است؟ علاوه بر این ، پوسته اسپند بیضی یا کشیده است ، به رنگ قهوه ای تیره است. از طرف دیگر ، پوسته گردو به راحتی خرد می شود یا حتی با دست باز می شود. به شکل گرد و به رنگ قهوه ای روشن است. گردو مانند “مغز کوچک” به نظر می رسد و تقریباً همه از عملکرد تقویت مغز آن اطلاع دارند. اسپند خشک و شیرین تر است ، گردو به دلیل داشتن روغن غنی ممکن است کمی تلخ باشد ، به همین دلیل گاهی از آن به صورت بو داده استفاده می شود. هر دوی آنها نه تنها به صورت خام ، بلکه به عنوان ماده ای در شیرینی ، آب نبات ، سالاد ، کلوچه ، پاستا و همچنین در تولید کره و روغن گردو کاربرد گسترده ای دارند. هر دو به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شوند ، اسپند بیشتر در آمریکا مصرف می شود. قیمت ها به قلمرو بستگی دارد ، اسپند در آمریکا ارزان تر است و بالعکس ، گردو در اروپا و آسیا ارزان تر است.

مقایسه محتوای تغذیه ای
از همان ابتدا لازم به ذکر است که اسپند و گردو هم منبع غنی از چربی های اشباع نشده هستند. در واقع ، از نمودارهای مقایسه شده به راحتی می توانید متوجه شوید که اسپند بسیار غنی از چربی اشباع نشده است. از طرف دیگر ، گردو در چربی های اشباع نشده چند برابر ، که شامل امگا 3 و اسید چرب امگا 6 است ، بیشتر است که بعدا در مورد آن بحث خواهیم کرد. اسپند از نظر فیبر کمی بیشتر است. بحث برانگیز در پروتئین و اسیدهای آمینه بالاتر است. همچنین لازم به ذکر است که اسپند در شاخص سدیم و گلیسمی کمتر است. در مقابل ، گردو از نظر چربی و قندهای اشباع شده کمتر است. هر دو حاوی مقدار مساوی کلسترول هستند.
مقایسه مواد معدنی
از نظر محتوای مواد معدنی تفاوت زیادی وجود ندارد. با این وجود ، گردو با کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، مس و آهن کمی زیاد برنده این بخش است. در طرف دیگر ، اسپند در روی بیشتر است.
مقایسه ویتامین ها
از نظر ویتامین ها اسپند دارنده عنوان است. اسپند در ویتامین B1 ، ویتامین E و ویتامین A نسبتاً بیشتر و در ویتامین B5 و ویتامین K به میزان کمتری بالاتر است. در عین حال ویتامین B6 گردو به شدت بیشتر است.
تأثیر سلامتی
اسپند و گردو سرشار از چربی های اشباع نشده و چربی های اشباع شده ضعیف هستند. طبق مطالعه (1) منتشر شده در سپتامبر 2001 اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع ، که به مقدار زیادی در اسپند وجود دارد ، به کاهش کلسترول کل خون ، لیپوپروتئین با چگالی کم – سطح کلسترول بد و تری گلیسیرید کمک می کند ، از این طریق خطر بیماری های قلبی عروقی ، بیماری عروق کرونر قلب . در طرف دیگر ، ما گردویی داریم که دارای مقدار بسیار بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع است ، به ویژه امگا 3 و امگا 6 گیاهی – بالاترین میزان در میان همه آجیل های درخت. آنها همچنین به کاهش سطح کلسترول ، رقیق شدن خون ، گشاد شدن عروق کمک می کنند و از این طریق از ترومبوز ، تصلب شرایین و فشار خون بالا جلوگیری می کنند. طبق مطالعه (2) منتشر شده در جولای 2016 ، مصرف روغن گردو توسط افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ، کاهش سطح گلوکز خون را نشان داد.
لازم به ذکر است که گردو و اسپند یکی از مهمترین منابع ترکیبات فعال زیستی مانند پلی فنول ها و ویتامین E است که به دلیل فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی مشهور است. طبق بررسی (3) منتشر شده در نوامبر 2017 ، پلی فنل اصلی گردو pedunculagin an ellagitanin است. چندین مطالعه نقش الاژیتانین را در برابر شروع و پیشرفت بیماری اثبات می کند ، از جمله بیماری های تخریب عصبی مانند بیماری آلزایمر و انواع مختلف سرطان.
گردو از نظر ویتامین B6 – پیریدوکسین ، که برای بسیاری از واکنشهای آنزیمی موجود در بدن ما ضروری است ، از جمله پردازش پروتئین ها ، کربوهیدرات ها و چربی ها ، تشکیل سلول های قرمز خون و انتقال دهنده های عصبی ، که از انتقال تکانه ها در سیستم عصبی اطمینان دارند ، بیشتر است. مصرف کافی B6 ممکن است از کم خونی و علائم PMS پیشگیری و درمان کند ، خطر بیماری آلزایمر را کاهش داده و از عملکرد مغز پشتیبانی کند. همچنین به ما کمک می کند از افسردگی رهایی یابیم و روحیه خوبی داشته باشیم. در گوشه دیگر ، اسپند از نظر ویتامین B1 بیشتر است – تیامین ، که نقش زیادی در متابولیسم انرژی دارد ، همچنین در تبدیل پروتئین ها ، کربوهیدرات ها و چربی ها نقش دارد. علاوه بر فواید ویتامین B6 برای سلامتی ، که در بالا گفته شد ، ویتامین B1 همچنین از آب مروارید جلوگیری کرده یا آن را به تعویق می اندازد ، با ترشح اسید کلریدریک به هضم کامل غذا کمک می کند. تیامین بودن آنتی اکسیدان قوی ، خاصیت ضد پیری دارد.
از نظر مواد معدنی ، گردو با کلسیم و فسفر بالاتر ، که از پوکی استخوان جلوگیری می کند ، برنده است ، همچنین در منگنز و منیزیم که دارای عملکرد آنتی اکسیدانی و تقویت کننده مغز هستند ، بالاتر است. از طرف دیگر ، اسپند در روی بیشتر است ، که به خوب بینایی ، پوست ، ناخن و جبران مو کمک می کند ، روی نیز به دلیل نقش زیادی که در تشکیل سلول های زایا و بهبود کیفیت اسپرم دارد ، برای سلامت جنسی بسیار مهم است (4).
اثرات جانبی
مطمئناً مطمئنید که اسپند و گردو محصولات فوق العاده ای هستند و مشتاق لذت بردن از آنها هستند ، نه؟ یک لحظه صبر کنید ، لحظات خطرناکی وجود دارد. مهمتر از همه ، یک واکنش آلرژیک عوارض جانبی اسپند و گردو و همچنین سایر مغزها است. علائم آلرژی می تواند از کهیر در اطراف کوه ، اسهال ، تنفس غیر طبیعی و حملات آسم تا آنافیلاکسی متفاوت باشد.
اگرچه اسپند و گردو به عنوان بخشی از رژیم های مختلف کاهش وزن توسط پزشکان توصیه می شود ، اما اگر بیش از مقدار توصیه شده روزانه بخورید می توانید به راحتی وزن خود را افزایش دهید.
باید از مصرف همزمان داروهای منظم خود با گردو سیاه خودداری کنید. در گردو موادی وجود دارد که تانن نامیده می شوند و باعث کاهش جذب سایر داروها می شوند. بنابراین اگر می خواهید نتیجه ای مناسب بگیرید باید یک یا دو ساعت دیگر صبر کنید تا داروی خود را دریافت کنید.
و سرانجام ، با خوردن مقدار زیادی آجیل به دلیل داشتن فیبر زیاد ، می توانید به اسهال و استفراغ مبتلا شوید.
راهنمای خرید نهال گردو پکان آمریکایی :
برای خرید نهال گردو پکان آمریکایی. خرید نهال گردوی آمریکایی قطعاً سودآوری اقتصادی باغداران را افزایش خواهد داد زیرا رقم بسیار با کیفیتی با هسته بسیار روغنی و عطر و طعم خوب است. نهال گردوی اسپند یکی از انواع با کیفیتی است که در درجه اول از ایالات متحده تهیه می شود و امروزه شاهد کشت آن در اکثر مناطق جهان ، بدون محدودیت و بدون شک مورد توجه قرار گرفته ایم. ایالات متحده یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گردو است ، بنابراین تولید و عرضه این محصول را در انحصار خود درآورده است.
نهال گردوی گرمکن اسپانیایی یا آمریکایی نژادی است که به دمای پایین احتیاج ندارد ، در مناطق نیمه گرمسیری به خوبی رشد می کند و محصولات مناسب و با کیفیت بالا تولید می کند . این واقعیت که نهال های گردو مورد استقبال کشاورزان یا باغداران قرار می گیرد این است که درختان جوان در صورت رشد اصولی بهره وری اقتصادی بسیار خوبی خواهند داشت . گردو پدرو نه تنها محصولات با کیفیت بالا با ارزش غذایی بالا ، بلکه چوب های ارزشمندی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد را تولید می کند. نهال گردو از نظر محیط زیست سازگار است به این معنا که بعد از دوره کاشت ، نهال با شرایط آب و هوایی سازگار می شود ، اما توجه داشته باشید که سرما و گرمای شدید باعث آسیب جدی به بافت نهال می شود و این امر باعث از بین رفتن آن نیز می شود . قبل از خرید نهال گردوی آمریکایی ، توصیه می شود که برودت سرد و زمستانی منطقه خود را در نظر بگیرید و در نهایت نهالی را انتخاب کنید که علاوه بر مشخصات مورد نظر ، با شرایط آب و هوایی منطقه سازگار باشد . دانه های اسپند به سرمای شدید و همچنین در برابر گرما حساس هستند. نهال گردو را حتماً از نهالستان معتبر بخرید .
مشخصات و ویژگی های نهال گردو پکان آمریکایی:
نهال گردو پکان آمریکایی گونه ای خاص و منحصر به فرد است که طعم و شکل کاملاً متفاوتی نسبت به انواع دیگر دارد. این محصول دارای برگهای فر و شاخ و برگ بسیار پهن است . و یکی از نیازهای نهال گردو پکان آمریکایی ، یک دوره گرمای شدید تابستان است که به چربی هسته مغز گردو کمک می کند ، که می تواند یکی از ویژگی های مشخصه این شاخص باشد. نهال گردو پکان آمریکایی بسیار بلند نیست و بیشتر رشد آن در شاخ و برگ و عرض نهال متمرکز است . نهال هایی با ارتفاع کمتر بار بیشتری دارند . پوسته خارجی گردوی اسپند نسبت به گونه های دیگر سبزتر است و گردو بیضی شکل است و مانند سایر گونه ها گرد نیست . علاوه بر این ، پوسته بیرونی سخت گردو به هیچ وجه سخت نیست و سطح آن بسیار صاف است ، می توان آن را به راحتی شکسته و به هسته آن رساند.
نهال گردوی پکان آمریکایی دیگر نهال گردوی چندلر است که یکی از پر فروش ترین انواع نهال گردو است . مغز گردو از نظر اندازه بیشتر کشیده ، به رنگ قهوه ای روشن است ، طعم بسیار مطبوعی دارد. این نوع از آجیل های بسیار مرغوب و بسیار مغذی تهیه شده است و جالب است بدانید که ۹۸درصد گردو آجیل است و این آجیل درصد چربی بالایی دارد ، بنابراین این میوه یکی از خوشمزه ترین هسته ها به شمار می آید. این نهال بسیار قد بلند است . به همین دلیل گردوی اسپند یکی از بهترین گردوها در میان سایر گونه های گردو ، سرشار از چربی و مواد مغذی شناخته شده است . به طور کلی ، این هسته نهال گردو پکان ضخیم تر از سایر گردوها است ، که باعث می شود بسیار خوشمزه تر باشد و فروش خوبی داشته باشد. همچنین یکی از محبوب ترین غذاها در ایالات متحده است و در کیک و نان نیز استفاده می شود .
از کاشت تا برداشت نهال گردو پکان آمریکایی : نهال گردو پکان آمریکایی برای عملکرد خوب به یک محیط رشد مناسب احتیاج دارد . این رقم به عمق کاشت صحیح نیاز دارد زیرا ریشه این گونه نهال و کل ریشه درخت گردو به صورت عمودی رشد می کند . همانطور که قبلاً ذکر شد ، این رقم بیشتر از انواع دیگر است و نیاز به حفظ فاصله مناسب بین نهال است ، اغلب مناسب ترین فاصله برای این رقم تا ۷ متر است . کاشت درخت گردو اسپند محدودیت کاشت ندارد و قطعاً در مناطق گرمسیر رشد بهتری خواهد داشت . گردوی اسپند عملکرد بسیار خوبی می دهد و یکی از شاخص های اقتصادی با بازار فروش خوب است . این نوع نهال در ایران برای مناطق گرمسیری مانند اهواز ، دزفول ، کیش ، قشم و آبادان مناسب است . همانطور که قبلاً ذکر شد ، این مقدار گرما نیاز اساسی نهال گردو پکان آمریکایی است که مغز آن را پر و چاق می کند . بهترین زمان برداشت اسپند از اواخر تابستان آغاز می شود و می تواند تا اواخر پاییز ادامه یابد . گرمای تابستان به بهبود کیفیت مغز گردو کمک می کند . تولیدکنندگان باید توجه داشته باشند که این رقم در هنگام برداشت نیاز به مراقبت ویژه دارد . زیرا پوست نازک است و ممکن است آسیب ببیند . برای برداشت راحت تر ، می توانید با تکان دادن درخت ، برداشت را انجام دهید .
نهال گردو پکان آمرییکایی بسیار سبک و سرشار از چربی است و بنابراین از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است . میوه اسپند بیضی شکل است . میوه های این نهال های گردو دارای یک تقسیم کننده داخلی سخت نیستند ، بنابراین هسته آنها از انواع دیگر گردو بزرگتر است . میوه های این نهال گردو بسیار خوشمزه است ، ارتفاع نهال اسپند آمریکایی به بیست تا چهل متر می رسد . برگهای این درخت آجیل تا ۴۵ سانتی متر رشد می کند . اسپند سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی ، کلسیم ، فسفر ، منیزیم ، روی و پتاسیم است.
نتیجه
بنابراین تأکید بر اینکه گردو و اسپند یک معدن طلا از انرژی و مواد مغذی است ضروری به نظر می رسد ، به همین دلیل توسط متخصصان تغذیه و متخصصان تغذیه بسیار توصیه می شود. هر دوی آنها سرشار از چربی اشباع نشده هستند ، اسپند از نظر چربی اشباع نشده غیرمنتظره ، گردو از نظر چربی غیر اشباع پلی از جمله اسیدهای آمینه امگا 3 و امگا 6 گیاه غنی تر است. در محتوای ویتامین ها ، اسپند باعث کاهش دست می شود ، به ویژه ویتامین A و ویتامین E ، بطور قابل توجهی ویتامین B1 و ویتامین B5 ، غنی تر است. بسیار مهم است که ذکر خطرهای احتمالی آلرژی و از دست دادن دوز روزانه دارو و همچنین پرخوری ، که می تواند منجر به چاقی یا اختلالات گوارشی شود. از آجیل خود لذت ببرید و اندازه گیری را فراموش نکنید.
برای خرید نهال میتوانید با شماره های پایین صفحه تماس بگیرید .